Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice anunţă deschiderea celei de-a 5– a sesiuni de depunere a dosarelor pentru preluarea în administrare/custodie a ariilor naturale protejate de interes naţional şi comunitar

Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice anunţă deschiderea celei de-a 5– a sesiuni de depunere a dosarelor pentru preluarea în administrare, respectiv custodie a ariilor naturale protejate de interes naţional şi comunitar. Dosarele vor fi întocmite în conformitate cu prevederile Ordinului ministrului mediului şi schimbărilor climatice nr. 1470/2013 privind aprobarea Metodologiei de atribuire a administrării şi custodiei ariilor naturale protejate. 

  • Dosarele pentru atribuirea în administrare se depun până la data de 16.10.2013 (data înregistrării la registratura), la sediul Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice, pe adresa: Direcţia Managementul Ariilor Naturale Protejate, B-dul Libertăţii nr. 12, Sectorul 5, Bucureşti.

 

  • Dosarele pentru atribuirea în custodie se depun până la data de 16.10.2013, data înregistrării la registratura sediului APM Bacau din Bacău, str. Oituz nr. 23.

La depunere, dosarele de candidatură trebuie să fie complete. Conform prevederilor legale, dosarele incomplete se resping fără a fi evaluate de către comisiile de evaluare.
Lista revizuită a siturilor Natura 2000 care necesită structuri proprii de administrare, în conformitate cu Ordinul ministrului mediului şi schimbărilor climatice nr. 2144/12.09.2013, precum şi lista ariilor naturale protejate de interes naţional şi comunitar care vor fi preluate în custodie sunt publicate mai jos.

Mai multe detalii referitoare la sesiunea de depunere a solicitărilor precum şi listele ariilor protejate pentru care se pot depune dosarele se găsesc la  http://www.mmediu.ro/beta/domenii/protectia-naturii-2/arii-naturale-protejate/sesiunea-de-atribuire-5/


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.