Competitie fotografie, desene animate si productie video

Concurs lansat de Agentia Europeană de Mediu (AEM) pentru reprezentări artistice reprezentand problema deseurilor in Europa

 

Cum arata deseurile?  Exprimati viziunea Dvs.  

 

AgentiaEuropeană de Mediu (AEM), lansează un nou concurs pentru reprezentări artistice reprezentand problema deseurilor in Europa.

Agentia Europeana de Mediu, a lansat , incepind cu data de 1 Iunie, o noua competitie, adresata tuturor categoriilor de virsta, cu forme diferite de exprimare artistica.

Competitia, ce se va desfasura in perioada : 1 Iunie- 30 Septembrie 2013, este dedicata unei teme, care va fi subiectul principal al Anului 2014.

In acest fel, pornind competitia din timp si deschizind zone de expresie artistica: FOTOGRAFIE, DESEN ANIMAT, PRODUCTIE VIDEO, dorim sa reusim in a acoperi o zona cit mai larga de posibilitate de exprimare a publicului. O categorie speciala de premii este dedicata tinerilor ( 18-24 de ani ).

Regulamentul Concursului, este complex, dat fiind si faptul ca are teme artistice diverse, iar produsele rezultate, pot fi ulterior folosite in productii in format digital sau printat ale Agentiei Europene de Mediu.   

Detaliile respective le gasiti pe site-ul dedicat acestei competitii : http://www.eea.europa.eu/about-us/what/public-events/competitions/waste-smart-competition


www.anpm.ro
Adaugat: 2013-06-17 14:08:46
TiparesteTipareste